Vanaf oktober 2015 is gastouderopvang 't Warme nest erkend als leerbedrijf. Gastouderopvang t' Warme nest is in het register erkende leerbedrijven opgenomen. Hierin staat voor welke opleidingen gastouderopvang 't Warme nest erkend is en wat studenten kunnen en mogen leren. Voor studenten is dit zichtbaar op www.stagemarkt.nl

Welkom Joram juni 2022

Hallo ik ben Joram Roffelsen ik ben 15 jaar oud en woon in Zuidhorn. Ik heb 1 oudere zus van 17 en mijn hobby's zijn voetbal en afspreken met vrienden. Ik zit op het csg Augustinus college in Groningen. Ik zit in de 3e van mavo. Ik moest voor school een stage plek zoeken en had al 2 andere bedrijven gebeld maar daar kon ik niet stage lopen. Nu ben ik bij Ineke gegaan en heb het heel leuk gehad met de kinderen en Ineke zelf. 

Bedankt Esmee!

Esmee heeft opnieuw bij ons stage gelopen dit keer twee volle weken. Wat vonden de kinderen het gezellig dat ze er weer was het voelde direct vertrouwd! Mooi om te zien dat je zo gegroeid bent in de werkzaamheden. Bedankt voor je geweldige inzet en heel veel succes en plezier met je verdere opleiding! 

 

Welkom Rosan

hallo, ik ben Rosan Bijlsma. Ik ben 13 jaar oud en woon in Zuidhorn. Ik heb twee oudere broers en een broertje en een zusje. In mijn vrije tijd speel ik piano en ik zit op volleybal ik spreek ook wel vaak af met vriendinnen . Mijn hobby is tekenen . Ik zit op het Gomarus College Zuidhorn. Ik moest een snuffelstage vinden, en het leek me wel leuk om een stage te hebben met kinderen daarom loop ik hier stage. Ik vind het hier heel leuk en gezellig!! 

Welkom Esmee

Hallo , ik ben Esmee Pruim. ik ben 14 jaar oud en ik woon in Zuidhorn. Ik heb twee jongere broertjes en twee oudere broers. In mijn vrije tijd spreek ik veel af met vriendinnen. Mijn hobby's zijn bakken en ik vind het ook heel leuk om met kinderen om te gaan. Ik zit op Gomarus College in Groningen en ik doe basis zorg en welzijn. Ik moest een stage plek vinden voor een jaar lang , ik vind het heel leuk om met kinderen om te gaan dus daarom heb ik gekozen voor een gastoudergezin. Ik ben al een paar weken bezig met me stage en ik vind het nu al heel gezellig en leuk! 

Welkom Eline

Hallo, ik ben Eline Sijtsma. Ik ben 17 jaar en woon in Niekerk. Ik heb één broer van 19 en één broertje van 13. In mijn vrije tijd speel ik veel gitaar. Verder zijn mijn hobby’s film kijken en met vriendinnen afspreken.  Ik volg de opleiding helpende zorg en welzijn niveau 2 op Alfa college kluiverboom. Ik moest een stage zoeken met kinderen. En ik vind het heel leuk om met kleine kinderen te werken dus heb ik voor een gastoudergezin gekozen. Ik heb zelf ook een nichtje van 5 waar ik veel me op trek sinds zij baby was. ik ben net met de stage begonnen, en ik vind het nu al leuk. Ook zou ik mijn gitaar een keer kunnen meenemen om met de kindjes te zingen. Ik vind het leuk om gezellige dingen te doen met de kinderen.